Visste du att en elektriker kan göra underverk för dina blommor

JZ6PFrlk5EIF Uncategorized Leave a Comment

Lite konstig titel på ett blogginlägg tänker du kanske nu, vad kan en elektriker egentligen göra för mina blommor frågar du kanske dig själv? Faktum är att de flesta av oss som har en trädgård glömmer bort vad lite utomhus belysning kan göra för atmosfären (och synen av våra blommor) en sen vårkväll.

Norh.se är en elektriker i Skåne som i denna artikel vill komma med sina 3 bästa tips om hur du kan jobba med belysning i din trädgård och ge nytt (afton) liv till din trädgård.

Har du ett träd som är lite speciellt, sätt ljus på det

Har du till exempel en stor gammal vacker ek eller ett annat träd i din trädgård varför inte belysa detta med en stor spot lampa, föreställ dig hur fint det kan bli med skuggor och ljus upp mot trädet.

Belys ditt ingångparti

Varför inte se till så att dit hem välkomnar dig när nu kommer hem sent en kväll. Det är mycket trevligare att komma hem till ett ljust hem än ett mörkt och dystert. Ett annat plus är att det förhindrar risken för inbrott, när dit hem är lyst upp. Inbrottstyvar trivs att jobba ostört i mörker.

Belys dina rabatter med tillpassad trädgårdbelysning

Det behöver inte vara svårt att belysa sina rabatter, du kan enkelt köpa lampor som drivs på solenergi. Det finns såklart mer exklusiva varianter där du placerar belysning i maken, denna typ av belysning ska dock monteras av en behörig elektriker.

Är du tveksam om vad som kan fungera i din trädgård?

Idag finns det företag som erbjuder trädgårdsarkitektur, de kan ibland kosta ganska mycket så kanske kan du fråga din lokala elektriker om råd. De har ofta stor erfarenhet omkring hur man kan lysa upp en trädgård. Norh elektriker Lund vill helt säkert kunna hjälpa dig om du bor i Skåne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.