Så skapar du en hälsosam livsstil i vår 

JZ6PFrlk5EIF Uncategorized Leave a Comment

Det är nog många som håller med om att våren kan vara en nystart. Under våren börjar inte enbart blommorna knoppa utan även människor, nu kan man äntligen få kraft, ork och tid till att skapa sig den där livsstilen man drömmer om. Få ork till att skaka av sig stress, press och alla måsten som konstant hänger över en och i stället ägna lite tid åt sig själv och inte enbart sådant som man måste göra. Här kommer därför några tips på hur man bygger upp en hållbar livsstil för sig själv i vår.  

Skala bort sådant du inte mår bra  

Självklart behöver vi alla jobba och allting i livet kan inte enbart vara glamour och glans. Men att skala bort sådant som deciderat enbart tar energi och inte ger en någonting tillbaka är ett bra steg på vägen mot en hälsosammare livsstil. Det kan handla om allt möjligt, så fundera på vad det är i livet som känns kul och vad som bygger på den molande stressade känslan. Det är de sista som man sedan kan se över, finns det någonting man kan ta bort? Kan man sluta med att träffa folk som dränerar en på energi? Går det att byta ut någon av alla de uppgifter som man känner är mest stressiga och jobbiga i vardagen? Den typen av funderingar och förändringar kan vara högst relevanta att göra om man vill skapa sig en mer hälsosam livsstil. För en hälsosam livsstil handlar ju inte enbart om att gå milslånga promenader och äta rätt mat. Utan det handlar minst lika mycket om att få in moment av glädje i livet.  

Ägna tid åt din partner 

En annan sak som kan ingå i att bygga upp en hälsosam livsstil är att ge sig själv hän och tid åt att vara tillsammans med sin partner. Och har man ingen partner kan det vara att ge sig själv tid och energi till att faktiskt komma ut och dejta. Att faktiskt avsätta tid till att spendera tillsammans med en partner kan vara någonting som kommer i skymundan i en stressig vardag. Alla måsten och allting man ska göra kommer lätt emellan vilket gör att spänningen och pirret i magen lätt överröstas av stress och ångest. Men att skapa tid åt varandra kan oftast resultera i att relationen blir bättre, man får pratat igenom saker och man kan få tid till att ha kul ihop. Dessutom är det först när man spenderar tid ihop som det slår gnistor och vem vet man kanske får suget tillbaka till sex utomhus eller varför inte dogging sex. Sådant som man först får lust och tid till när man faktiskt spenderar tid tillsammans.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.